Author Details
SOBRE
SOBRE O PORTAL
SERVIÇOS
EQUIPE
PARCERIAS
PERIÓDICOS
De A a Z
POR ANO DE CRIAÇÃO
POR ÁREA DE CONHECIMENTO
POR UNIDADE ACADÊMICA
GUIAS RÁPIDOS
ESPAÇO DO EDITOR
LINKS
NOTÍCIAS
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Author Details
Silva, Mara Reis
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 34, n. 1, Jan./Apr. 2004
Research Article
STABILITY OF ASCORBIC ACID IN REFRIGERATED AND FROZEN CERRADO CASHEW APPLE
PDF (Português (Brasil))
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 34, n. 1, Jan./Apr. 2004
Research Article
ABSORPTION OF SOYBEAN OIL AND SODIUM IN COOKED RICE AND BEANS
PDF (Português (Brasil))
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 38, n. 1, Jan./Mar. 2008
Research Article
STABILITY OF VITAMIN C IN FRESH CAGAITA AND DURING PULP AND JUICE STORAGE
PDF (Português (Brasil))
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 42, n. 2, Apr./Jun. 2012
Food Science and Technology
ACCEPTABILITY AND PHYSICOCHEMICAL QUALITY OF A SWEET MADE FROM Dipteryx alata Vog. NUTS
PDF (Português (Brasil))
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 38, n. 2, Apr./Jun. 2008
Research Article
GABIROBA JELLY: EVALUATION OF ACCEPTABILITY AND PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS
PDF (Português (Brasil))
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here