Author Details
SOBRE
SOBRE O PORTAL
SERVIÇOS
EQUIPE
PARCERIAS
PERIÓDICOS
De A a Z
POR ANO DE CRIAÇÃO
POR ÁREA DE CONHECIMENTO
POR UNIDADE ACADÊMICA
GUIAS RÁPIDOS
ESPAÇO DO EDITOR
LINKS
NOTÍCIAS
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Author Details
Saldanha, Tatiana, Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ), Departamento de Tecnologia de Alimentos, Seropédica, RJ, Brasil., Brazil
Pesquisa Agropecuária Tropical [Agricultural Research in the Tropics] v. 44, n. 3, Jul./Sep. 2014
Food Science and Technology
In-house validation of a method for determining aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in wheat and wheat by-products
PDF
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here