Author Details
SOBRE
SOBRE O PORTAL
SERVIÇOS
EQUIPE
PARCERIAS
PERIÓDICOS
De A a Z
POR ANO DE CRIAÇÃO
POR ÁREA DE CONHECIMENTO
POR UNIDADE ACADÊMICA
GUIAS RÁPIDOS
ESPAÇO DO EDITOR
LINKS
NOTÍCIAS
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
#Twitter
Portal da Universidade Federal de Goiás
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Deutsch
Español (España)
Français (Canada)
Italiano
Português (Brasil)
Author Details
Lucas Chaves Almeida, Francisco, Universidade Federal da Paraíba, Bananeiras, Paraíba, Brasil, lu.caschaves@hotmail.com, Brazil
Brazilian Animal Science/ Ciência Animal Brasileira Vol. 19 (2018): Continuous publication
CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
GOAT MILK MANGO YOGHURTS: PHYSICOCHEMICAL STABILITY DURING OR STORAGE
PDF/A
HTML (Português (Brasil))
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here