MINHAS EXPERIÊNCIAS PEDAGÓGICAS NO CURSO DE EDUCAÇÃO INTERCULTURAL/UFG - Karajá, Paulo César Beti (Articulando e Construindo Saberes, 2017)
RYBÈNABUTÈ Kaa waõmys?d??na Ibutuna Hãwa-ki rèwinyre, Tocantins wèrbi roimyh?re tahè awimy ròhònyre Tema mahãdu-my rarybekre ityrèdi raaõmys?d??nyre d??raxi rèwinymy Licenciatura Intercultural tyyrtina-ki Universidade Federal tuu riwatohonyre, iwsè tahè rèwinyre d??raxi rbilehè aõ rèlèmyh?re. Awimy hèka tai rahare kièmy dori irbile bdè rèèryrèri tyyrtidu-my tas? tyyrtid??du-my ãròhònykremy bdèèrymy, kièmy dorihè iwsè rbile tyyrtidu mahãdu iny bdèd??nanarèny aõni tyhymy rierykre inatxi-my bdèèryna, rityhynykre, Iny bdèèryna ta tyyrti rbi bdèèryna. Rybèna-wèryna: Inymahãdu. Inybdèèryna. Intercultural rbibdèèryna.